Vesuvius Eription

Vesuvius Eruption

En imperial belgisk blond (8,1 %)

Vesuvius Eruption er en potent belgisk blond. Brygmesteren tog bryggeriet på nakken, og Vesuvius Eruption blev brygget i lånte lokaler og i godt selskab. Værten bød på napolitansk pizza, brygning var færdig, og dette inspirerede brygmesteren til den første del af navnet. navnet. Vesuvius Eruption er kun nænsomt humlet, men tilsat appelsin- og citronskal til sidst i kogningen, som giver friske syrlige noter, så mon ikke den går godt til italiensk pizza?

Brygmesteren lod Vesuvius Eruption ende på en relativ høj OG på 1072, hvofor den havde potenialet til at blive en høj alkohol øl. Efter en uges gæring, hvor der var stormgæring, hvilket gav brygmesteren ideen til den anden del af navnet, var densiteten faldet til 1040, og den smagte allrede herlig frisk!

 

Grundet den høje OG, gik der tre uger før Vesuvio Eruption blev tappet. FG endte på 1010, hvilket gav en alkoholprocent på 8,1 vol. De friske syrlige noter var kommet mere til deres ret, efter at sødmen, som var tilstede ved omstikning var forgæret.

ReSom altid blev der produceret en etiket. Brygmesteren lod sig inspirere af smagen fra den napolitianske pizza, da etiketten blev designet. Den kom til at se således ud:

 

Opskriften kan som altid hentes på Beercalc her.